Vâltoarea prezentului

În sufletul unei femei găsești dragoste, pasiune, dezamăgire, răbdare, sacrificii, singurătate și amintiri.În ochii unei femei poți vedea timpul care a zburat, greutățile peste care a trecut, frigul simțit lângă cei care nu o iubeau cât merita, sărutări furate, oameni plecând, oameni noi, clipe în care s-a simțit singură și neajutorată, haos și dorință.Buzele se zbat împotriva rațiunii, lacrimile se luptă cu optimismul și speranța.se zbat împotriva rațiunii, lacrimile se luptă cu optimismul și speranța.Chipul unei femei este un anotimp, o primăvară.Soarele răsare după fiecare apus! Lumea e plina de inimi în căutarea iubirii. Totul începe de la tine, totul depinde de lucrurile pe care le înțelegi și alegerile pe care le faci… nu există vise pe care nu le poți atinge, doar drumuri spre ele care te așteaptă să le străbați! Așadar:

 • Cred în persoanele care au luptat să rămână împreună. Nu este simplu să alegi dragostea când mii de obstacole iți vin în cale.
 • Cred în cei care au curajul să lase deoparte orgoliul și își cer iertare dacă au greșit.
 • Cred în persoanele care au cunoscut suferința și trădarea, dar au găsit putere să nu renunțe ca să își realizeze cele mai ascunse dorințe.
 • Cred în cei care s-au simțit pierduți, dar s-au regăsit mult mai puternici prin rugăciune și prin credință.
 • Cred în puterea unei îmbrățișări atunci când sufletul este cuprins de tristețe și de disperare și nu mai are nicio forță ca să mai lupte.
 • Cred în oamenii care știu să fie prieteni adevărați și îți sunt alături chiar și atunci când nu le ceri deloc ajutorul.
 • Cred în iubire, dragostea vindecă mereu orice inimă rănită.

Înveți că pe oameni nu-i cunoști în clipe de bucurie și înveți să le înțelegi egoismul, răutatea și lipsurile. Și înveți să nu fii la fel ca ei.Înveți să trăiești pentru bucuria ta, nu pentru părerea lumii, nu pentru a demonstra ceva, nu pentru a-i mulțumi pe toți, nu pentru a dovedi cine ești sau pentru a convinge pe cineva.Înveți cât de puțin contează percepția altora asupra ta și cât de mult contează să fii tu mulțumit cu tine. Înveți să privești viața și omul din oglinda în care te privești cu iubire.

32 Comments

 1. Îmi place mult cum ai scris și chiar nu am mai citit de mult timp un astfel de articol, atât de diferit! Felicitări!

  Like

 2. Oamenii sunt tot mai ciudați și tot mai greu de citit. Din păcate, viața ne face să ajungem așa. Eu totuși vreau să fiu un om bun și să nu îmi ascund emoțiile, gândurile.

  Liked by 1 person

 3. Ai scris superb. Eu cred ca cel mai important e ca atunci când vei cădea, sa te ridici, sa te scuturi și sa mergi mai departe. Dacă ai și oameni dragi alături de tine, dispuși sa te ajute indiferent de situație, atunci e și mai bine.

  Like

 4. Pfuai! Asa profund am simtit toate acestea de parca le-ai scris exact pentru mine…ca si cum le-as fi gandit eu…

  Like

 5. Adevărat spui tu aici! 😊 Așa gândesc și eu. Trebuie să te iubești pe tine ca să fii iubit și la fel e și cu respectul.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s