Prima zi din clasa a IX a

Chiar azi am decis să deschid cutiuța amintirilor adolescentine…..

Era o zi însorită de toamnă, atunci când ceasul a sunat, căci trebuia să înceapă prima mea zi din clasa a IX a, devreme mai exact la ora 8:00, somnoroasă și debusolată  am  urcat în faimosul autobuz ce ma ducea către liceu.Pe vremea aceea nu eram deloc matinală cum de altfel nu sunt nici acum….Cum am pășit în minunata sală, mi-am cunoscut colegii și chiar am legat prietenii, încă păstrate și astazi… 

Tinuta de atunci era una foarte simplă cu blugi albaștri, hanorac alb, pantofi sport negri. A da si era să uit un detaliu , aveam suvițe blonde căci în urmă cu 12 ani așa era moda.
Eram o adolecentă veselă și zâmbitoare, aveam întodeauna ceva de făcut și să nu vă gândiți la ceva negativ, eram foarte cuminte….îmi vedeam de treaba mea. 
Am întocmit o listă cu toate id-urile de yahoo messenger, pentru conversații evident…pe vremea aceea noi nu aveam facebook. Poate o să spune-ți că era plictistor fără facebook, însă noi chiar ne simțeam bine și fără. Îmi amintesc de colega de bancă, era asemeni mie… acesta a fost și motivul pentru care ne-am înteles atât de bine…
Făceam parte dintr-o clasă cu 10 fete și 19 băieți…. fetele erau cuminți însă băieții erau puși pe șotii, oricum m-am înțeles foarte bine cu toți colegii și așa cum vă spuneam la început, încă păstram legătura și mai mult decât atât așteptăm cu nerăbdare reuniunea de 10 ani.
Dragii mei cititori, exact așa a fost prima mea zi din clasa a IX a , așa mai pe scurt…..
Prin urmare, cum a fost prima zi din clasa a IX a ?
Vă mai aduce-ți aminte ?

14 Comments

  1. Pfuai! Da! Chiar daca au trecut multi ani de atunci imi amintesc cata emotie aveam si cata nerabdare in a-mi cunoste noii colegi.

    Like

  2. Eu in prima zi in clasa a 9a am intarziat si spre ghinionul meu mi-a ramas cea mai naspa banca, prima banca, lipita de catedra profesorului. Deci adio copiere, a trebuit sa invat pe bune :)))))))))))

    Like

  3. woow …chiar asa, la mine in clasa a 9 nici macar messenger nu exista sau nu stiam eu, nu-mi mai amintesc :))) dar abia prin clasa a 12 mi-am facut :))

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s